+31 (6) 348 189 01 info@dutchpanna.nl

Pannakooi en voetbalkooi

Onze pannakooi is het ideale ontwerp voor uiteenlopende doeleinden. Door het gebruik van duurzaam materiaal is de panna kooi robuust en bestand tegen vandalisme. Omdat alle materialen specifiek op bestelling worden gemaakt, kunnen we deze in verschillende maten en kleuren voor u leveren. Het is bijvoorbeeld erg leuk wanneer uw voetbalvereniging een pannakooi heeft in de kleuren van uw club.

IMG_2469

Grotere pannakooi

De pannakooi van sportkooi.nl is eindeloos uit te breiden. De officiële afmetingen bij pannavoetbal is minimaal 6 meter doorsnee. Maar voor grotere spellen kan eenvoudig groter worden gemaakt door er enkele elementen toe te voegen.

Ondergrond pannakooi

Voor de ondergrond is het voornamelijk belangrijk dat het fijn is om op te voetballen. Zo zijn er vele mogelijkheden. U kunt denken aan een ondergrond van beton, klinkers, gras of kunstgras. Sportkooi.nl kan dit voor u verzorgen, zodat de sportkooi compleet van A tot Z wordt geleverd.

Vaste en mobile montage

Bij het plaatsen van de pannakooi op een vaste plaats, kan de sportkooi verankerd worden in de grond. Wanneer de sportkooi voornamelijk wordt gebruikt op evenementen is de pannakooi eenvoudig te verplaatsen door de snelle montage en demontage tijd.