SPORTKOOI.NL

+31 (6) 348 189 01

Over ons

Ons Team

JOHN DRIESSEN

Eigenaar

Hélène Driessen

Marketing Manager

mo boutaka

Ambassadeur

john de wolf

Ambassadeur

Pannakooi verkoop en verhuur

Voor elke organisatie die op zoek is naar vernieuwende en verfrissende vormen van sportieve buitenactiviteiten en sporten die de jeugd aanspreken, biedt de pannakooi van Sportkooi uitstekende mogelijkheden. Koop of huur een multi-inzetbare pannakooi van Sportkooi en geef jongeren zo de kans om naast lekker fysiek bezig te zijn ook nog eens spelenderwijs aan hun sociale vaardigheden te werken.

Enkele voordelen van onze pannakooien

  • Duurzaam materiaal
  • Makkelijk te bouwen
  • Verplaatsbaar
  • Verschillende maten en kleuren
  • Concurrerende prijzen
  • Advies op maat

Een pannakooi kopen is een goede investering

Een pannakooi, ook wel ‘voetbalkooi’ of ‘sportkooi’ genoemd, is letterlijk een kooi. Deze is al dan niet afgesloten en, afhankelijk van de grootte, met 2 of meerdere kleine doelen uitgerust. Oorspronkelijk is de pannakooi bedoeld om er ‘Panna Knock Out’ straatvoetbal in te spelen. In het bijzonder voor gemeentes en outdoorbedrijven is de koop van een of meerdere pannakooien een uitstekende investering, daar er veel meer mee gedaan kan worden dan er alleen panna knock out in te spelen! De jeugd en zelfs veel volwassenen zijn dol op Panna Knock Out. Natuurlijk geldt hier ook: Sport verbroederd.

Veelzijdigheid is troef bij Sportkooi

Een pannakooi van Sportkooi is namelijk heel makkelijk inzetbaar voor andere bal- en pleinsporten. Dit maakt onze sportkooien uitermate geschikt voor onder andere sporttoernooien en schoolsportdagen. Met name voor scholen en verenigingen is het dan ook goed om te weten dat je bij Sportkooi niet alleen terecht kunt om een pannakooi te kopen, maar dat ze er ook een aantal in de verhuur hebben. Bovendien is elke pannakooi demontabel, dus makkelijk verplaatsbaar. Geïnteresseerd in de brede inzetbaarheid van de pannakooi?

Goed gereedschap is het halve werk.

In het geval van Panna Knock Out is de pannakooi daarbij minstens zo belangrijk als de bal. Immers, het beperkte pannaveld zorgt voor een razend hoog tempo, waardoor de spelers welhaast gedwongen worden hun trukendoos open te trekken, met zeer spectaculaire acties tot gevolg. Een door Sportkooi ontworpen pannakooi garandeert dan ook een maximale spelbeleving op elke gewenste locatie.